Keurmerk Kwaliteitsvakman

Met trots mogen wij ons presenteren als gecertificeerd houder van het keurmerk kwaliteitsvakman.

afbeelding_keurmerkHet keurmerk kwaliteitsvakman is speciaal in het leven geroepen voor de zelfstandige ondernemer die zich wil onderscheiden. Als houder moeten we aan strenge eisen voldoen, de stichting ziet daar nauwlettend op toe. Dmv klantbeoordelingen wordt aangetoond dat we vlot netjes, volgens afspraak en met deugdelijke offertes werken.

U weet dat u kwaliteit krijgt als u met de Kwaliteitsvakman werkt. Ons houderschap staat garant voor ervaring, betrouwbaarheid, en garantie.

Met de kwaliteitsvakman haalt u een ervaren, betrouwbare vakman in huis. Service en klantvriendelijkheid is voor ons vanzelfsprekend.

Kiest u voor ons dan kiest u voor zekerheid. Het keurmerk kwaliteitsvakman staat garant voor:

- Het werk wordt volgens offerte afgemaakt.
- We maken heldere afspraken,
- U krijgt minimaal een jaar garantie op het werk.
- De zekerheid dat bij ziekte of faillissement het werk altijd wordt afgemaakt door een vervangende vakman.

En mocht er zich onverhoopt toch een klacht voordoen, (wat wij ons haast niet kunnen indenken), dan proberen wij er uiteraard alles aan te doen om deze zo snel en goed mogelijk op te lossen. Maar wanneer u hier niet tevreden over bent kunt u ten alle tijden een beroep doen op een onafhankelijke geschillencommissie.

Kijk voor meer informatie op de website www.kwaliteitsvakman.nl.

Wij hanteren de algemene leveringsvoorwaarden van de stichting keurmerk kwaliteitsvakman. Download onze algemene leveringsvoorwaarden.